Kirkko teki hyvää – antoi pizzakuskille 1 000 dollarin tipin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Domino’s Pizza -ravintolassa työskentelevä pizzakuski purskahti onnenkyyneliin, kun Ohiossa sijaitseva Pickeringtonin kirkko päätti tehdä hyvää ja antaa naiselle todella avokätisen tipin. Kirkko kuvasi pizzakuskin yllättämisen videolle, josta näkyy, miten onnelliseksi nainen tuli saadessaan lahjan kirkolta.

Pizzakuski oli toimittanut pizzatilauksen perille Pickeringtonin kirkkoon. Kirkossa hänet oli ohjattu lavalle, jossa häntä odotti yllätys. Pastori Steve Markle kertoi lavalla seurakunnan edessä naiselle, että tässä kuussa hän on opettanut ja puhunut ihmisille antamisesta, muiden auttamisesta ja hyvän tekemisestä. Nyt Markle halusi näyttää pizzakuskin kanssa, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Seurakunta oli kerännyt kolehtia kolmessa jumalanpalveluksessa ja saanut kasaan 1.046 dollarin potin. Markle ojensi ensin naiselle maksun pizzasta yhdeksän dollarin juomarahan kera. Tämän jälkeen pastori ojensi vielä ison setelinipun naiselle, ja kertoi rahan olevan lahja hänelle. Nainen purskahti heti onnenkyyneliin ja oli todella liikuttunut. Rahallinen apu näytti tulevan naiselle tarpeeseen.