Viidakosta löytynyt lentokone tunnistettiin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Filippiineihin kuuluvan Sugbain saaren viidakosta on löydetty lentokoneen hylky, jonka sisältä on paljastunut ruumiita. Stara uutisoi aiemmin viikolla maailmaa kohahduttaneesta löydöstä ja nyt mysteeri on viranomaisten mukaan ratkeamaisillaan.

Daily Mail -lehden mukaan viidakosta löytynyt lentokone on todennäköisesti vuonna 1962 mystisesti kadonnut Flying Tiger Line -lentoyhtiön matkustajakone. Asiantuntijat ovat tyrmänneet tiedon, jonka mukaan kyseessä olisi Malaysia Airlinesin MH370-lennon matkustajakone.

Viranomaisraportit puoltavat teoriaa, sillä kukaan saaren asukkaista ei ole nähnyt matkustajalentokoneen maahansyöksyä. Mikäli MH370-lennon Boeing 777 olisi syöksynyt saarelle, olisivat saaren asukkaat varmasti nähneet, tunteneet ja kuulleet törmäyksen.

Hylkyyn liittyvän lentokoneonnettomuuden epäillään tapahtuneen vuosikymmeniä sitten. Kadonneen Flying Tiger Line -lentoyhtiön koneessa oli katoamishetkellä 107 matkustajaa. Vaikka viranomaiset ovat tyrmänneet ajatuksen, että kyseessä olisi MH370, uskoo lentokoneen löytäjä Siti Kayyam perheineen edelleen, että kone on Malaysian Airlinesin.