Teemapuiston kaksintaistelusta tragedia: Aseet olikin aitoja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonassa sijaitsevassa Tombstonen-teemapuistossa on sattunut kauhistuttava onnettomuus. Villin lännen kylässä nimittäin järjestettiin näytelty kaksintaistelu, jonka aseet paljastuivat aidoiksi. Paukkupanosten sijaan aseissa olikin oikeita luoteja.

Näyttelijä Ken Curtis haavoittui kaksintaistelussa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Villin lännen teemapuistossa vierailleet olivat tapauksen johdosta järkyttyneitä. ITV-kanavan mukaan asiasta on käynnistetty poliisitutkinta.

Työntekijöiden mukaan kyseessä oli traaginen vahinko. Oikeat luodit olivat päätyneet aseisiin inhimillisen erehdyksen vuoksi. Viranomaisten mukaan Kenillä kävi tuuri, sillä hän ei onneksi haavoittunut vakavasti. Lääkärit ilmoittivat, että Curtis tulee toipumaan.