Pizzalähetti vailla vertaa – auto varustettiin pizzauuneilla

Autot Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainvälisesti tunnettu Domino’s -pizzeriaketju on julkaissut netissä kuvia uusista kotiinkuljetusautoistaan. Uudet autot on räätälöity asiakastyytyväisyyttä silmällä pitäen. Kuljetusautoihin mahtuu nimittäin 80 pizzaa samanaikaisesti.

Sen lisäksi autoihin on lisätty uunit, jotta asiakkaan tilaukset pysyvät kuumina ja tuoreina ruokailuhetkeen asti. Kotiinkuljetukset ovat maailmalla suuri bisnes ja pizzayrittäjät haluavat taata mahdollisen hyvän laadun palvelulleen.

Domino’s-ravintolan erikoisia kotiinkuljetusautoja tullaan näkemään Pohjois-Amerikan liikenteessä jo lähitulevaisuudessa. Jää nähtäväksi aikooko ravintolaketju toteuttaa autojensa tuunaamisen myös Euroopassa. Pohjoisissa maissa kuljetusautojen lämpöuuneille voisi olla tarvetta etenkin talvisaikaan.