Hääpari pyysi poikaansa ottamaan hääkuvia – osoitautui virheeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hääparit haluavat ikuistaa päivänsä upeiden hääkuvien avulla. Osa antaa tärkeän kuvaustehtävän ystävilleen ja osa pareista käyttää suuren summan taitavaan valokuvaajaan. Eräs pariskunta päätti luottaa ikimuistoisen päivänsä valokuvaamisen pojalleen, mikä osoittautui suureksi virheeksi.

Mirror-lehden mukaan hääparin ystävä on julkaissut hääparista kuvan, jossa pojan pitäisi ottaa hääkakun leikkaamisesta kuvia, mutta sen sijaan poika katsookin rugby-ottelua puhelimestaan. Hääpari poseeraa kakunleikkaamishetkellä puhelimen kameraan, mutta näytöstä ei näykään ikuistettava hetki vaan rugby-peli.

Rugby-pelissä Wales ja Etelä-Afrikka pelasivat vastakkain, minkä vuoksi moni kuvan nähnyt onkin antanut pojan tekemän virheen anteeksi. Monen mielestä peli oli paljon tärkeämpi kuin mitkään häät, mikä ei tosin poista sitä ongelmaa, että poika antoi vanhempiensa ymmärtää, että hän kuvaa juhlaa vaikka ei ollut aikeissakaan tehdä niin.

View post on imgur.com