Miranda Kerr mainostaa vähäpukeisena – videot poistettiin Instagramista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinsovelluksia voi mainostaa monella tavalla, mutta yksi varma keino saada ihmisten huomio on tehdä se vähäpukeisten mallian avulla. Niinpä tuoretta Boomerang-sovellusta mainostamaan on hälytetty huippumalli Miranda Kerr.

Miranda Kerr jakoi Instagram-tilillään kaksi lyhyttä videota, joissa hän poseeraa kameran edessä alusvaatteisillaan. Videoilla mainostetaan Instagramin Boomerang-sovellusta, joka mahdollistaa lyhyiden, toistuvien videopätkien kuvaamisen helposti.

Huippumalli on ollut viime aikoina uutisissa myös toisenlaisissa uuteen teknologiaan ja menestyksekkäisiin sovelluksiin liittyvissä merkeissä. Miranda Kerr pokasi taannoin 25-vuotiaan SnapChat-miljonääri Evan Spiegelin, ja kaksikon kerrotaan olevan nykyään parisuhteessa.

Having fun on set ??

Lähettänyt Miranda Kerr 22. lokakuuta 2015

Kisses ???

Lähettänyt Miranda Kerr 22. lokakuuta 2015