Eläinmaailman GTA – karhu avasi auton oven ja hyppäsi sisään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tennesseen Smoky Mountains -vuorilla on sattunut erikoinen välikohtaus. Häämatkalla oleva pariskunta nimittäin näki, kun mustakarhu murtautui parkkipaikalla olleeseen autoon. Aviomies William Hefner kuvasi tilanteen videolle.

Pysäköintialueelle vaeltanut karhu lähestyi autoa kuin vanha tekijä. Se kokeili ensimmäisenä, oliko auton ovet auki. Eläimen onneksi ovi avautui. Häämatkalaiset yrittivät hätistää karhun tiehensä huutamalla sille, mutta se ei tehonnut karhuun.

Daily Mail -lehden mukaan mustakarhu hyppäsi autoon ja istahti rattiin. Etsiessään autosta ruokaa, karhu erehtyi soittamaan auton torvea. Kun mesikämmen huomasi, ettei autosta löytynyt sille mitään hyödyllistä, poistui se paikalta. Videon nähneet ovat vitsailleet, että näky on kuin Grand Theft Auto -pelin eläinversiosta.