Kiinalaismies tuhosi säästönsä – repi kaikki setelit palasiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa ihmisistä pyrkii säästämään rahaa vanhuuden päivien varalle. Osa kuitenkin menettää jostain syystä säästönsä pääsemättä nauttimaan niistä suunnitellulla tavalla. Nyt eräs kiinalaismies on itse repinyt elämänsä aikana säästämänsä setelit palasiksi.

Sichuanin provinssissa Emei-vuoren liepeillä asuva mies repi yhteensä 47.600 juania. Asiasta uutisoineen West China Metropolis Daily -lehden mukaan lievästi kehitysvammainen mies oli saanut kohtauksen ja ryhtynyt repimään säästöjään.

Perheen mukaan mies masentui huomattuaan lopulta mitä tuli tehneeksi. Säästöt eivät ole vielä täysin menetetty, sillä seteleitä on kuljetettu 13 eri pankkikonttoriin, joiden henkilökunta pyrkii pelastamaan sen mitä pelastettavissa vielä on. Tiedossa ei vielä ole kuinka monta seteliä palasista saadaan korjattua.

Splash
Splash
Splash
Splash