Myymälävaras tienasi 2,8 miljoonaa – ei suostu pienipalkkaisiin töihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Farry on Britannian tunnetuin myymälävaras, ja hänet tunnetaankin oikeana näpistelijöiden kuningattarena. 54-vuotias Farry on tienannut näpistelemällä yhteensä 2,8 miljoonaa euroa, minkä vuoksi hän ei halua suostua oikeisiin töihin alle 4.200 euron kuukausipalkalla.

54-vuotias Farry on näpistellut koko elämänsä ja saanut elämäntyylillään itselleen suuret tulot. Yksinhuoltaja Farry elää Daily Mail -lehden mukaan tällä hetkellä sosiaaliturvan ja erilaisten tukien avulla, mutta ei voisi kuvitella ottavansa vastaan työtä, josta maksettaisiin alle 4.200 euroa kuukaudessa.

Farry on ollut viisi kertaa vankilassa, mutta jatkanut näpistelyä siitä huolimatta, koska sen turvin hän on pystynyt takaamaan hulppean elämäntyylinsä. Farry elää tällä hetkellä mielummin sosiaaliturvan avulla ellei hän voi saada työnteosta huomattavasti enemmän rahaa. Näpistelyllä Farry on kustantanut itselleen tatuointeja, tunnettujen muotisuunnittelijoiden vaatteita, kauneusleikkauksia ja kalliita kenkiä.