Nettiraivo repesi koulukuvasta – ekaluokkalainen meikattuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Kuusivuotiaan Sophia-tyttären kohuäiti on meikannut lapsensa koulukuvaan. Ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö poseeraa kuvassa leveällä hymyllä varustettuna. Hänellä on kasvoissaan meikkiä ainakin sen verran, että se erottuu valokuvasta. Osa kuvan kommentoijista pitää lapsen ulkonäköä suttuisena. Kuten tiedetty, eivät toiset äidit ole ottaneet kuvaa vastaan suopealla mielellä. Farrah Abraham on saanut vihavyöryn kuvasta.

Kerroimme taannoin, että Farrah Abraham ei myöskään halua seisoa tyttärensä tiellä, jos tämä haluaa seurata äitinsä jalanjälkiä ja muokata 18-vuotiaana kehoaan. Abrahamin mielestä hänen lapsensa on tosin niin hyvännäköinen, ettei tämä tarvitse kauneusoperaatioita. Farrah itse kävi hiljattain kolmannen kerran korjauttamassa rintojaan.