Sara Chafak tyrmäävänä Etelä-Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on viime aikoina poseerannut upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan missikaunotar viettää syntymäpäiviään lomareissun merkeissä.

Poikaystävänsä kanssa Etelä-Afrikassa viihtyvä Sara on julkaissut tuttuun tapaan lomakuviaan sosiaalisessa mediassa. Instagramissa hänen yllään nähdään useampiakin upeita seksikkäitä asuja Peermont D’oreal Grande Emperors Palace -hotellista ja sen uima-altaalta.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.