Seksivälineyritys tarjosi Bieberille miljoonan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin sensaatio Justin Bieber on tietoisesti kasvanut ulos pikkupojan imagostaan. Äskettäin internetissä levinneet alastonkuvat osoittivat, että Bieberillä on myös miehen mittainen etuvarustus. Nyt laulajaa on pyydetty mukaan seksivälinebisnekseen.

Clone A Willy on puuhasetti, jonka avulla voi valmistaa miehen peniksestä identtisen kopion vibraattoriksi. Yhtiö on nyt tarjonnut Justin Bieberille miljoonan dollarin sopimusta siitä, että hän suostuisi mainostamaan tee-se-itse -sukupuolielimiä. Yhtiö kehuu popparin varustusta mahtavaksi, ja he voisivat murskata yhdessä markkinat niin seksivälineissä kuin levymyynnissä, Huffington Post tietää.

Yritys haaveilee suurista mainoksista West Hollywoodissa, ja niissä näkyisi seksiväline ja niitä mainostava Justin Bieber. Bieber ei ole kommentoinut tarjousta. Alaston Justin Bieber kuvattiin äskettäin Bora Boralla. Penis paljaana kulkevan popparin kuvat julkaistiin New York Daily Newsin sivuilla. Bieber on loukkaantunut asiasta ja aikoo haastaa tabloid-lehden oikeuteen.