Vältä lihominen istumatyössä – näin pysyt sutjakkaana!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttöpäätetyötä tekevät keräävät helposti liikakiloja. Epämääräiset ruokatunnit ja pienet naposteltavat kiipeävät salakavalasti vyötärölle aiheuttaen hankalasti pudotettavia vatsamakkaroita. Esittelemme kuusi vinkkiä, kuinka painon voi pitää kurissa myös istumatyötä tehden.

Lounaaksi kannattaa ottaa omat eväät. Tämä säästää rahaa, mutta samalla tietää tarkalleen, mitä ateriakseen syö. Ruokavaliossa kannattaa suosia proteiinia ja kasviksia. Hiilihydraattipitoiset eväät pitävät nälkää kurissa vain hetken.

Mikäli nauttii ruokatunnin ravintolassa, kannattaa valita terveellisiä vaihtoehtoja pikaruoan sijaan. Salaatti pitää nälän tunteen pitkään poissa, kun liian raskas ruoka väsyttää. Jos haluaa napostella työpäivän aikana, voi mukaan pakata valmiiksi pilkottuja kasviksia, marjoja tai muuta terveellistä pureskeltavaa.

Karkit ja muut herkut ovat huonoa evästä töissä, ja siksi niiden nauttiminen kannattaa jättää erityishetkiin, Female First uutisoi. Karkkipäivä ei ole huono keksintö. Sen sijaan vettä saa ja pitää juoda runsaasti. Jokaisen tulisi juoda noin 6-8 lasillista vettä päivässä. Työpaikalla kannattaa pitää ruokapäiväkirjaa, jotta pystyy paremmin seuraamaan päivän aikana nauttimiaan kaloreita ja karsia turhat mutusteltavat pois.