Coca-Cola on tehokas puhdistusaine

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coca-Colan nimi juontuu sen kahdesta alkuperäisestä ainesosasta, jotka olivat kokaiini ja kofeiini. Kokaiini poistettiin juomasta reilu sata vuotta sitten ja myös kofeiinin määrää on vähennetty murto-osaan alkuperäisestä. Niin sanottua kokista voi käyttää monella muullakin tavalla kuin juomalla.

Maailman tunnetuimman virvoitusjuoman avulla voi esimerkiksi poistaa tahroja vaatteista ja ruostetta metallista. Etenkin veritahrojen tiedetään lähtevän Coca-Colan avulla helposti. Kolajuomalla voi myös tappaa puutarhaan pyrkiviä kotiloita, Daily Health Post kirjoittaa.

Myös pohjaan palanutta kattilaa kannattaa liottaa Coca-Colalla, sillä siitä sai kuin uuden. Juomalla voi myös kiillottaa pöytähopeoita tai kolikoita. Onpa joku joskus irroittanut purukumin hiuksista kolan avulla. Urbaani tarina hampaiden sulamisesta kolajuomaan ei kuitenkaan pidä paikkaansa.