Coca-Cola on tehokas puhdistusaine

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coca-Colan nimi juontuu sen kahdesta alkuperäisestä ainesosasta, jotka olivat kokaiini ja kofeiini. Kokaiini poistettiin juomasta reilu sata vuotta sitten ja myös kofeiinin määrää on vähennetty murto-osaan alkuperäisestä. Niin sanottua kokista voi käyttää monella muullakin tavalla kuin juomalla.

Maailman tunnetuimman virvoitusjuoman avulla voi esimerkiksi poistaa tahroja vaatteista ja ruostetta metallista. Etenkin veritahrojen tiedetään lähtevän Coca-Colan avulla helposti. Kolajuomalla voi myös tappaa puutarhaan pyrkiviä kotiloita, Daily Health Post kirjoittaa.

Myös pohjaan palanutta kattilaa kannattaa liottaa Coca-Colalla, sillä siitä sai kuin uuden. Juomalla voi myös kiillottaa pöytähopeoita tai kolikoita. Onpa joku joskus irroittanut purukumin hiuksista kolan avulla. Urbaani tarina hampaiden sulamisesta kolajuomaan ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat