Kahvilan kyltti ihmetyttää: ”Emme hyväksy seteleitä alusvaatteista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuumassa australialaisessa kylässä Carnarvonissa sijaitsee kahvila, joka on huomannut todella epähygienisen seikan siinä, miten ihmiset käsittelevät rahojaan. Kahvilassa moni asiakas kaivoi setelit rintaliiviensä sisältä tai alushousuistaan, minkä vuoksi kahvila joutui lopulta kieltäytymään hikisistä seteleistä.

Fascine Coffee Loungen omistaja Robin Weeks kertoi ABC-uutisille, että hänen henkilökuntansa oli todella kyllästynyt siihen, että heidän piti ottaa vastaan ja käsitellä ihmisten antamia hikisiä seteleitä, jotka asiakkaat kaivoivat alusvaatteidensa sisältä. Kuumalla säällä useilla asiakkailla oli hyvin vähän päällään, minkä vuoksi rahoja oli ilmeisesti säilytetty alusvaatteissa ylimääräisten laukkujen välttämiseksi.

Kahvilan työntekijät olivat ottaneet pitkin hampain vastaan ällöttäviä ja hikisiä seteleitä, jotka ihmiset kaivoivat välillä rintaliiveistään ja välillä alushousuistaan. Tämän vuoksi he päättivät viimein laittaa tällaiselle rahojen säilyttämiselle lopun ja kirjoittivat kiellon kassakoneensa eteen. Kahvila kirjoitti asiakkailleen tiedoksi kyltin, jossa ilmoitettiin: ”Emme vastaanota rahaa rintaliiveistä tai alushousuista”.