One Direction -tähti sai vakavan hermoromahduksen – konsertti peruttiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuorten julkkisten elämä on samaan aikaan kadehdittavaa ja kammottavaa. One Direction -yhtyeen laulaja Liam Payne on joutunut kokemaan kuuluisuuden varjopuolet ikävimmällä mahdollisella tavalla. Hän on menettänyt mielenterveytensä.

One Directionin oil määrä esiintyä Belfastissa tällä viikolla, mutta konsertti jouduttiin perumaan Liam Paynen hermoromahduksen takia. 22-vuotias mies oli saanut vakavan paniikkikohtauksen, eikä hän kyennyt nousemaan lavalle esiintymään. The Sun uutisoi, että syynä on liki kaksi vuotta yhtä soittoon jatkunut kiertue, ja se on tehnyt Liamista sairaan.

– Liam on murtunut, että joutui pettämään faninsa. Hän ei kuitenkaan ollut fyysisesti siinä kunnossa, että olisi voinut esiintyä yleisön edessä. Liamin stressi on kasvanut ylitsepääsemättömäksi, eikä tilannetta ole auttanut yhtyeen hajoamishuhut, lehdelle kerrotaan.

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen televisio-ohjelma X Factorin seitsemännen tuotantokauden aikana. On The Road Again kiertue päättyy kuuden keikan jälkeen ja yhtye ansaitsee pitkän tauon. Belfastin konsertti järjestetään huomenna perjantaina.