Näin realistista syntymäpäiväkakkua et halua saada

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanheneminen on lapsena hauskaa ja syntymäpäivät ovatkin monelle koko vuoden iloisimpia päiviä aina jouluaaton lisäksi. Tietyssä iässä ajatus syntymäpäiviä kohtaan kuitenkin muuttuu. Syntymäpäivät voivat olla enemmänkin merkki menetetystä nuoruudesta ja tekemättömistä asioista kuin iloisia herkkuhetkiä rakkaiden kanssa.

Huolimatta siitä, onko elämäntilanne kaikkein parhain omaan ikään nähden, moni haluaa kuitenkin juhlia syntymäpäiviään ajattelematta mitään surullisia ikäänsä liittyviä asioita. Erään vuosia täyttäneen henkilön juhlimisesta tehtiin kuitenkin todella vaikeaa hieman liiankin realistisen kakun vuoksi.

Eräs 34 vuotta täyttänyt henkilö on julkaissut imgur-kansiossaan kuvan syntymäpäiväkakustaan, jonka hän sai merkkipäivänään. Kakussa syntymäpäiväsankarin vanhenemista ei kierrelty eikä kaarreltu vaan siinä kerrottiin todella kylmästi pelkät tosiasiat. Kakkuun oli kirjoitettu: ”Olet työtön, lapseton ja nyt vielä 34-vuotias… Ryhdistäydy!”.

My not-so-subtle birthday cake