Halloweenin erikoisin naamiaisasu: Pukeutuisitko sinä hashtagiksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween-asut eivät ole pitkiin aikoihin esittäneet pelkästään hirviöitä ja muita mielikuvitusolentoja. Markkinoilla nähdään tänäkin vuonna runsaasti erilaisiin ajankohtaisiin ilmiöihin ja meemeihin viittavia asusteita.

Nyt Yhdysvalloissa on myyty jo hashtagia, eli kotoisammin risuaitaa esittäviä halloween-asuja. Kyseessä on siis käytännössä neljästä kankaanpalasesta koostuva yksinkertainen vaatekappale. Pukua kaupitellaan Yhdysvalloissa 25 dollarin, eli noin 22 euron hintaan.

Hashtagien käytön Twitteriin tuonut Chirs Messina on jo ehtinyt irtisanoutua halloween-asusteesta. Mies ilmoittaa Twitter-tilillään, ettei tuotteella suinkaan ole hänen hyväksyntää.

hashtagnaamiaisasuhalloween26102015