Teini heitti opettajaa miniporkkanalla – oikeuteen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinityttöjen pelleileminen koulun käytävällä on kostautunut, sillä yksi opettajista loukkaantui sen seurauksena. Virginian Henricossa yläastetta suorittava 14-vuotias Aliya May oli heittänyt opettajaa pikkuporkkanalla ja se oli osunut opettajaa otsaan.

CBS 6 -uutiskanavan mukaan opettaja suunnittelee nyt pahoinpitelysyytteen nostamista Aliyaa vastaan. Perheenäiti sai kuulla tapauksesta, kun rehtori ilmoitti hänelle, että hänen tyttärensä oli erotettu koulusta määräajaksi väkivaltaisuuden takia.

Vaikka Aliyan perhe oli sitä mieltä, että koulun opettajat olivat ylireagoineet, kirjoitti perheenäiti koululle kirjeen, jossa hän ja hänen tyttärensä pyysivät anteeksi.

Se ei kuitenkaan auttanut, vaan opettaja uhkasi perhettä pahoinpitelysyytteellä. Tapaus on saanut paljon huomiota mediassa ja yhteisön tuki on Aliyan puolella. Toivottavasti tapaus onnistutaan selvittämään ilman oikeudenkäyntiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat