”Friteerattu kana parempaa kuin seksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useita ruokia voidaan pitää seksin korvikkeina tai niiden voidaan ajatella olevan jopa parempaa kuin seksi. Suklaa on yleisin herkku, jota pidetään ainakin naisten keskuudessa niin syntisen hyvänä, että sitä on verrattu seksiin ja syöty seksin korvikkeena.

Tällä kertaa ruoanlaiton ekspertit, eli kokit, kertovat itse mitkä ruoat ovat oikeasti parempia kuin seksi. Popsugar-sivusto halusi tietää, mitkä ruoat ovat kokkien mielestä parempia kuin seksi.

Osa vastauksista saattaa yllättää, sillä monet kokeista ovat eri mieltä seksin edelle menevien ruokien suhteen. Toimittaja Brandi Milloy oli Los Angelesissa Food and Wine -messuilla esittämässä kokeille poskia punastuttavan kysymyksen, johon kokit vastasivat parhaansa mukaan.

Ensimmäisten joukossa kokkien mieleen tulevat ankan maksa ja friteerattu kana, mitkä saattavat kuulostaa melko erikoisilta valinnoilta esimerkiksi ylellisten jälkiruokien sijaan.

Kokkien mukaan myös merisiili, suklaa, jäätelö ja kaikki hitaasti kypsytetyt lihat voivat helposti olla parempia kuin seksi. Osa ruoista toimii myös seksuaalisten halujen laukaisijana, joten niitä nautittuaan herkuttelija saattaakin muuttaa mielensä ja haluta petipuuhiin syömisen jälkeen.