Kendall Jenner kuohautti rohkeilla topless-kuvilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisklaaniin lukeutuva Kendall Jenner on viime aikoina jäänyt hieman pikkusiskonsa, tänä vuonna 18 vuotta täyttäneen Kylie Jennerin varjoon. Nyt mallina työskentelevä tähti on kuitenkin kohahduttanut rohkeiden kuvien ansiosta.

Kendall Jenner jakoi Instagram-tilillään topless-otoksen, jossa hän poseeraa takapuoli kameraan päin. Kuvatekstissä tähti kiittää vaatemerkki Calvin Kleiniä uusista farkuistaan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kendall poseeraa yläosattomissa tämän kuun aikana. Pari viikkoa takaperin tähti nousi otsikoihin jaettuaan Instagramissa mustavalkoisia suihkukuvia.

#mycalvins moment. thanks to @calvinklein for my new jeans. back pocket ??

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi

Wash away her sins ? KENDALL in paris @kendalljenner #parisisburning

Kuva, jonka mertalas (@mertalas) julkaisi

washing away my sins ? @mertalas ?

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi