Lentokentän työntekijät rysän päältä kiinni – varastelivat matkustajien laukuista

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää monia matkustajia hirvittäneitä videoita, joissa matkatavaroita näytetään kohdeltavan kaltoin. Nyt kaksi perulaista lentokentän työntekijää on syytettynä erään matkustajan todistettua tilannetta, jossa kaksikko tonki matkustajien matkalaukkuja ja siirsi arvotavaroita omiin taskuihinsa.

PÄIVITYS: Varkaudet paljastava video on sittemmin poistettu verkosta.

Ruben Sanchez -niminen matkustaja olí lentokentällä odottamassa oman lentonsa lähtemistä, kun hän oli kiinnittänyt kahteen lentokentän työntekijään huomiota. Sanchez oli ottanut puhelimensa esiin ja saanut tallennettua videolle tilanteen, jossa työntekijät tutkivat matkustajien laukkuja ja siirtävät tunnistamattomia esineitä omiin taskuihinsa.

Sanchez olí nähnyt, kun työntekijät olivat tutkineet isoa kärryllistä laukkuja, jotka olivat matkalla lentokoneeseen. Miehet availivat laukkuja ja toinen heistä tutki niiden sisältöä. Mies löytää laukusta jotain, minkä antaa työkaverilleen, joka laittaa esineen omaan taskuunsa. Työntekijät jäivät videon avulla kiinni teostaan, ja he ovat tällä hetkellä BBC News -uutisten mukaan syytettyinä varkaudesta.