Sydäntäsärkevä näky Facebookissa – metalliämpäri löytökoiran paras ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useat eläinsuojat ovat pystyneet onnistuneesti nopeuttamaan eläinten adoptointiprosessia ja löytämään lopetusuhan alla oleville koirille ja kissoille koteja suloisten sosiaalisessa mediassa jaettujen ilmoitusten ansiosta.

Nyt Facebookissa leviää Rescue Me Ohio -eläintenpelastuslaitoksen julkaisema kuva Slim-nimisestä koirasta, jolla on hieman epätavallinen ystävä.

Slim löytyi viime joulukuussa hylätystä talosta. Neljävuotias pitbull on asunut Ashland County Dog Shelter -eläinsuojassa löytymisestään lähtien, ja on nyt viimein valmis uuteen rakastavaan loppuelämän kotiin. Koiran kanssa uusi omistaja tulee saamaan mukana myös Slimin lempilelun ja parhaan ystävän, joka on metallinen ämpäri.

Slim on sulattanut sydämiä Rescue Me Ohio -järjestön jakamalla kuvalla, jossa se istuu nätisti metalliämpäri suussaan. Ämpäri ja Slim ovat erottamattomat ystävykset eikä Slim kykenekään pitämään muita leluja ehjinä. Slim etsii tällä hetkellä Mirror-lehden mukaan kotia, jossa ollaan valmiita jatkokouluttamaan kovia kokenutta Slim-pitbullia, joka on rankasta alustaan huolimatta jo nyt todella hyväkäytöksinen ja energinen koira.

SLIMAshland County Dog ShelterAshland, Ohio ~LK~For more information on this adoptable pet, please contact Michelle…

Posted by Rescue Me Ohio on Thursday, October 22, 2015