Nainen kompastui hautausmaalla – perheeltä odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperhe oli kokoontunut hautausmaalle muistamaan edesmennyttä perheenjäsentään. Kesken kukkien asettelemisen yksi sukulaisnaisista kompastui ja kaatui nurmikolle.

Muut perheenjäsenet alkoivat nauraa naisen kömpelyydelle ja yksi heistä käynnisti kameransa. Sen sijaan, että he olisivat auttaneet naisen ylös, he kuvasivat hänen kierähtelemistään maassa. Daily Mail -lehden mukaan tasapainonsa menettänyt nainen pian huomasi, ettei hän päässyt ylös omin avuin, vaikka hän kuinka yritti nousta.

Sukulaiset naureskelivat ja totesivat, että haudassa makaava perheenjäsen nauraisi myös, jos hän näkisi tilanteen. Maassa makaavan naisen liiallinen ylipaino esti häntä nousemasta. Vaikka tilanne oli perheenjäsenten mielestä hauska, ei naisen terveydellisessä tilassa ole mitään huvittavaa.