Verkkosivuston avioneuvot ihmetyttävät: ”Jos vaimo ei halua seksiä…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kristillisen sivuston antamien avio-ohjeiden mukaan aviomiehen ei tulisi sietää sitä, että vaimo ei halua seksiä hänen kanssaan. Kristillinen sivusto ohjeistaa miehiä niin, että naisen kieltäytyessä seksistä miehet voivat edelleen nauttia siitä vaimon kanssa olemalla katsomatta naisen nyrpeitä kasvoja.

Mirror-lehti kertoo kristillisen sivuston miehille antamista ohjeista, joiden mukaan vaimon tulee aina antaa miehelleen seksiä kun mies sitä tahtoo. Seksin harrastaminen haluttoman partnerin kanssa voi olla miehille epämiellyttävää, minkä vuoksi ohjeissa neuvotaankin miehiä katsomaan ja keskittymään vain vaimonsa vartaloon, ja olemaan katsomatta naisen kasvoja.

Miehiä neuvotaan olemaan katsomatta vaimoaan myös sen vuoksi, että vaimot tekevät syntiä ollessaan täyttämättä miehen seksuaalisia tarpeita, jolloin he näyttävät syntiä tehdessään rumilta. Ohjeet ovat ihmetyttäneet täyttäessään käytännössä kaikki raiskauksen tuntomerkit, sillä omaa aviopuolisoakaan ei saa pakottaa sänkyyn vasten hänen tahtoaan.