Kondomiyritys lupasi naisille 21 orgasmia – pettynyt asiakas haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Berliiniläinen kondomien valmistaja Einhorn on haastettu oikeuteen katteettomista lupauksistaan. Kondomipakkauksissa nimittäin luvattiin, että ehkäisyväline tuottaa naisille useita orgasmeja käytön aikana. Seitsemän kondomin pakkauksessa lukee, että ehkäisyvälineillä saa aikaan 21 orgasmia yhteensä.

Einhorn, joka tarkoittaa suomeksi yksisarvista, lupaa kolme orgasmia yhtä kondomia kohden. Yrityksen kilpailija on tehnyt Einhornin lupauksista ilmoituksen viranomaisille. Düsseldorfilaisen yritysen mukaan Einhornin lupaukset ovat tuulesta temmattuja.

Mirror-lehden mukaan kilpailijan tekemä ilmoitus on siirretty oikeustuomioistuimen käsiteltäväksi. Einhornia halutaan kieltää käyttämästä mainoslauseita, joissa se lupailee liikoja. Asia on käsiteltävänä Düsseldorfissa. Jää nähtäväksi onnistuuko Einhorn todistamaan oikeudessa kondomeistaan tehdyt väitteet.