Raffaella Modugno säväytti bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin missikilpailu lienee Brasiliassa järjestetty Miss Peppu, mutta kovin kauas teemasta ei kuitenkaan jää myöskään italialainen Miss Kurvi -kilpailu. Vuoden 2011 voittaja Raffaella Modugno tekee parhaillaan nousua julkkisrintamalla.

Eilen näyttävä kaunotar ikuistettiin viettämässä lomapäivää maineikkaan The W Hotel -hotellin rannalla Miamissa. Punaisiin uikkareihin sonnustautunut missikaunotar on lomaillut Miamissa jo viikon päivät.

Raffaella Modugno on Miss Kurvi Italia 2011, mutta kotimaansa ulkopuolella häntä ei ole kovin usein noteerattu. Parhaillaan hän viettää vuodenvaihteen lomaansa Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa kurvikas kaunotar kiinnitti myös paparazzien huomion. Kuvien perusteella Modugno on edelleen missitittelinsä veroinen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash