Mark Zuckerberg lupaa – Candy Crush -pyynnöille loppu Facebookissa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteisöpalvelu Facebook on viime aikoina pyrkinyt vastaamaan käyttäjiensä toiveisiin lukuisten uudistusten myötä. Taannoin esimerkiksi sivuston viestijärjestelmän uutisoitiin muuttuvan lähitulevaisuudessa.

Nyt Mark Zuckerberg on luvannut Intiassa järjestetyssä tilaisuudessa Facebookin korjaavan seikan, josta yhtiö on saanut runsaasti valituksia: Candy Crush -pyynnöt. Miehen mukaan pelisarjaan liittyviä pyyntöjä pidettiin yhtenä Facebookin ärsyttävimmistä puolista taannoin järjestetyssä kyselyssä.

Zuckerberg kertoo Candy Crush -ongelman johtuvan vanhentuneisiin kehitystyökaluihin. Miehen mukaan asian ratkaiseminen on jäänyt toissijaiseksi, sillä yhtiö on keskittynyt muiden ongelmien korjaamiseen. Ei-toivotuille Candy Crush-pyynnöille aiotaan kuitenkin laittaa loppu mahdollisimman nopeasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat