Foo Fightersin sivuille ilmestyi mystinen laskuri – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dave Grohlin luotsaama rockyhtye Foo Fighters on herättänyt hämmennystä kotisivuilleen ilmestyneen laskurin johdosta. Sivusto laskee päiviä, tunteja, minuutteja ja sekunteja marraskuun 20. päivään. Kotisivulla ei paljasteta, mitä kyseisenä päivämääränä tapahtuu.

Tämä on johtanut laajaan spekulointiin fanien keskuudessa siitä, mihin laskuri oikein laskee sekunteja. Osa uskoo, että yhtye on valmistautumassa uuden albumin julkaisuun, sillä Dave Grohl paljasti taannoisella keikalla Foo Fightersin nauhoittaneen juuri studiossa viisi uutta kappaletta.

Toinen mahdollisuus on Consequence of Sound -sivuston mukaan se, että Grohlin HBO-kanavalle työstämä Sonic Highways -dokumenttisarja saisi jatkoa. Rokkari paljasti kesäkuussa NME-lehdelle haluavansa tehdä sarjalle toisen tuotantokauden.

Foo Fightersin tuorein, niin ikään Sonic Highways -nimeä kantava levy julkaistiin marraskuussa 2014. Yhtye on kiertänyt levyn julkaisun jälkeen ahkerasti maailman keikkalavoja.