Halle Berry taas sinkku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Halle Berry on ilmoittanut hakevansa avioeroa aviomiehestään näyttelijä Olivier Martinezista. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2013 ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Parin aviokriisistä on huhuttu pitkään eikä ero tullut lähipiirille yllätyksenä.

Daily Mail -lehden mukaan Hallen ja Olivierin suhde on ollut alusta asti myrskyisä. Parin välejä on kiristänyt erityisesti se, että Olivier ei tullut toimeen Hallen tyttären Nahlan isän Gabriel Aubryn kanssa.

Vuonna 2012 Martinez pidätettiin Aubryn pahoinpitelystä. Miehet olivat ajautuneet riitaan Kiitospäivänä ja Olivier oli pahoinpidellyt Gabrielin sairaalakuntoon. TMZ-viihdesivuston mukaan temperamenttinen ja äkkipikainen Martinez on ajautunut vuosien varrella useisiin kahakoihin, myös Hallen kanssa. Nyt pariskunta on ilmoittanut eroavansa.