Joanna Krupa on todellinen kissanainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös pelkässä vartalomaalissa. Nyt Joanna on osallistunut julkkisbileisiin Hollywoodissa.

Eilen Joanna Krupa kuvattiin saapumassa Hollywoodin Walk of Famen naamiaisiin Roosevelt-hotelliin. Niukka upea asu toi mieleen lähinnä jumalattaren.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash