Justin Bieber sikaili Oslossa – lopetti keikkansa yhden biisin jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on noussut otsikoihin keskeytettyään keikkansa Norjan Oslossa vain yhden kappaleen jälkeen. Laulaja oli esiintymässä paikallisen televisiokanavan järjestämässä konsertissa, kun eturivissä ollut fani kaatoi vettä lavalle.

– Lopettakaa. Mitä te oikein teette? Kuunteletteko te minua? Okei, yritän pyyhkiä lattiaa, odottakaa hetki, laulaja huusi lavalla.

Justin yritti hetken aikaa pyyhkiä lavan edessä ollutta nestettä pois. Fanien yrittäessä koskettaa tähteä hän päättikin lopettaa esiintymisensä kesken kaiken. Bieberin fanit ilmaisivat pettymystään tapahtuneen johdosta Twitterissä.

Poptähti pahoitteli myöhemmin Instagram-viestissään keikan keskeyttämistä. 21-vuotiaan laulajan mukaan hänellä on ollut rankka viikko, eikä hän ole juurikaan ehtinyt nukkumaan.

– Tarkoituksenani ei ollut kuulostaa ilkeältä, mutta päätin lopettaa esiintymisen sillä eturivissä olleet ihmiset eivät kuunnelleet minua. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan, tähti kirjoitti Instagramissa.

Justin Bieber nousi tällä viikolla otsikoihin lopetettuaan myös radiohaastattelun kesken. Laulaja marssi pois studiosta kesken espanjalaisen radiokanavan haastattelutilanteen. Poptähti ei suostunut enää jatkamaan toimittajien yrityksistä huolimatta.