Lääkäri julkaisi mykistävät röntgenkuvat – nämä löytyivät ihmisten sisältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten sisään päätyy toisinaan joko vahingossa tai tahallisesti esineitä ja asioita, jotka eivät kuuluisi sinne. Ihmisten takapuoleen päätyneistä esineitä esitteleviä röntgenkuvia on esitelty muun muassa Radiopedia-sivustolla.

Nyt Imgur-sivustolla on jaettu uusi sarja röntgenkuvia, joissa esiintyy niin ikään ihmisten sisään päätyneitä esineitä. Kammottavissa otoksissa ihmisten elimistöistä on löytynyt muun muassa lusikoita, veitsiä, uistimia, kolikoita ja nauloja.

Kuvasarjan jakaneen Reddit-käyttäjä You_nastyn mukaan röntgenkuvat ovat peräisin psykiatrisen sairaalan ensiapupuolelta. Potilaiden nimet on poistettu kuvista, joten niiden jakaminen ei riko potilassuojaa.

a doctor's slideshow of foreign body removal xrays https://t.co/Bhh5jX0r6Y

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat