Uskomaton näky! Lentomatkustajat olivat toistensa kaksoisolentoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ryanair-lentoyhtiön lennolla on sattunut mielenkiintoinen yhteensattuma. Englantilaismies oli nimittäin yllätyksekseen huomannut, että hänen vieressään istuva mies oli hänen kaksoisolentonsa. Kaksikko päätti ottaa yhteisen kuvan ja lähettää sen perheenjäsenilleen.

Parrakkaista englantilaismiehistä otettu kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monet kuvan nähneistä ovat olleet hämillään siitä, kuinka yhdennäköisiä kaksi täysin toisilleen tuntematonta ihmistä voivat olla. Jopa heidän hiustensa pituus oli sama.

Kuva on julkaistu muun muassa Twitterissä Lee Beattien toimesta. Wire Medialla työskentelevä Lee totesi, että hän on nähnyt uransa aikana kaikenlaista, mutta kuva on yllättänyt jopa hänet. Kuvassa esiintyy Beattien ystävän aviomies ja tuntematon kanssamatkustaja.