Nainen törmäsi sattumalta kaksoisolentoonsa – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twin Strangers -sivuston avulla moni on voinut etsiä ja löytää tuntemattoman kaksoisolentonsa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Eräät opiskelijat törmäsivät sattumalta omiin kaksoisolentoihinsa ollessaan vaihdossa Saksassa.

Irlantilainen Ciara Murphy ja englantilainen Cordelia Roberts olivat samaan aikaan vaihto-opiskelijoina Saksassa Bremenissä. Ciaraa ihmetytti se, että häneltä oltiin tultu kyselemään hänelle tuntemattomasta Cordeliasta ennen kuin Ciara oli edes tavannut häntä. Muut opiskelijat olivat tulleet aina tiedustelemaan Ciaralta pubeissa, että oliko hän kaksoissiskonsa kanssa liikenteessä.

Kun naiset viimein näkivät toisensa, he ymmärsivät, miksi muut olivat luulleet heitä kaksosiksi. Naiset näyttävät täysin samalta ja huomasivat yhdennäköisyyden heti itsekin. Ciara ja Cordelia ottivat iloisesta kohtaamisesta yhteiskuvan, jonka he julkaisivat Facebookissa. Kuvan lähtiessä leviämään Twin Strangers otti naisiin yhteyttä kuvatakseen heitä yhdessä.