Naiset vastasivat: Tällainen on täydellinen mies!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihastuminen ja rakastuminen eivät vaadi täydellistä kumppania. Riittää, että puoliso on juuri sopiva. Naiset ovat nyt listanneet seikkoja, joiden valossa kumppania voi pitää vielä piirun verran lähempänä täydellistä.

Jokainen määrittelee täydellisen vastakappaleensa itse, mutta silti nainen olettaa tiettyjä asioita mieheltään. Beaverbrooksin toteuttaman kyselyn mukaan neitokaiset pitävät erityisesti siitä, että mies osaa piristää naistaan. Suklaarasian saaminen lahjaksi kuukautisten aikana saattaa tuntua lottovoitolta.

Täydellinen mies tietää tasan tarkkaan mistä hänen naisensa pitää ja mistä ei. Hän ei myöskään pelkää osoittavansa hellyyttä julkisesti. Käsi saattaa silittää selkää tai peppua ja suukkoja satelee suojatietä ylittäessä. Unelmien mies tukee naistaan kaikessa, mutta antaa mielellään neuvoja etenkin suurissa elämäntilanteissa.

Kumppanin tehtävänä ei ole kahlita naistaan, vaan hän kunnioittaa omaa tilaa ja aikaa. Hän saa naisensa nauramaan ja pyytää anteeksi tarvittaessa. Täydellisen miehen vaatimuksiin saattaa kuulua myös kokkaustaito, ja hän valmistaa herkullista illallista mielitietylleen.

Nainen haluaa, että mies ei juoruile kodin arkaluonteisista asioista vanhemmilleen, kavereilleen tai sisaruksilleen. Hän kertoo aina suoraan mielipiteestään, eikä laskelmoi tai juonittele. Nainen rakastaa miestä, joka keskustelee mielellään yhteisestä tulevaisuudesta ja tekee suunnitelmia.

Parisuhteessa tulee olla rehellinen ja avoin, siksi naiset myös kunnioittavat aitoja ja luotettavia miehiä. Kaksilahkeisilla tulee olla omat mielenkiinnon kohteet ja kaverit, mutta yhtä tärkeää on, että hän tulee toimeen naisen ystävien ja sukulaisten kanssa. Täydellinen mies tarjoaa naiselleen autokyydin tarvittaessa ja kehuu vaimokultaansa aina tilaisuuden tullen.