Vauva pääsi robotti-imurin kyytiin – rakkautta ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pienten lasten ollessa kärttyisiä ja väsyneitä vanhempien tulee keksiä vaihtoehtoisia tapoja saada heidät hyvälle tuulelle. Aina vanhat konstit ja tutut leikit eivät jaksa enää piristää lasta, minkä vuoksi eräs isä olikin päättänyt yrittää rauhoitella lastaan käyttäen kodistaan löytynyttä siivousvälinettä apunaan.

Emilio-vauva olí ollut kuumeessa eikä poikaa ollut isänsä mukaan jaksanut kiinnostaa tai viihdyttää mikään. Isä oli keksinyt esitellä pojalleen Roomba-robotti-imurin, mikä olikin hyvä veto, sillä se oli Emiliolle rakkautta ensisilmäyksellä. Emilio pääsi Roomban päälle istumaan ja rauhoittui välittömästi.

Salvador Gonzalez kuvasi videolle poikaansa, joka liukuu pitkin olohuoneen lattiaa robotti-imurin päällä. Poika pitää kaksin käsin imurista kiinni ja ihmettelee keskittyneesti liikkuvaa alustaansa. Tähän kyytiin Emilio ei varmasti aivan heti vanhempiensa onneksi kyllästykään.