Apulaissyyttäjä uhkasi tekohämähäkkejä aseella – sai heti potkut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Länsi-Virginiassa sijaitsevan Logan Countyn apulaissyyttäjä Chris White kärsii kertomansa mukaan pahanlaatuisesta hämähäkkikammosta. Mies oli uhannut aseella toimiston Halloween-koristeina olleita tekohämähäkkejä.

Apulaissyyttäjä White on erotettu määräajaksi aseella uhkailemisen takia. Hänen mielestään lakiasiaintoimistossa olleet koristeet eivät olleet hauskoja, sillä hän pelkää kuollakseen kaikkia kahdeksanjalkaisia. Hän oli osoittanut aseella ympäri toimistoa roikkuneita hämähäkkileluja ja uhannut ampua ne.

White on työskennellyt apulaissyyttäjänä viisi vuotta. Hän on kuitenkin hyvä työssään, eikä miestä ei ole tarkoitus irtisanoa lopullisesti. Tapauksesta uutisoi Charlestonin WCHS-uutiskanava.