Erikoinen uutuus: Black Cow -vodka valmistetaan maidosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dorsetilaisella maitotilalla on alettu valmistaa vodkaa lehmänmaidosta. Maatilanomistaja Jason Barber sai idean tutustuessaan erilaisiin vodkan valmistustapoihin. Barber otti riskin ja kokeili onnistuisiko hän valmistamaan maidosta vodkaa.

Lopputulos yllätti Jasonin ja hänen ystävänsä. Maidosta valmistettu vodka maistui hyvälle ja laadukkaalle. Mirror-lehden mukaan vodkaa maistelleet ovat luonnehtineet makua pehmeäksi ja kermaiseksi. Tuote on saanut nimekseen Black Cow.

Kansainvälisesti tunnettu tavarataloketju Marks & Spencer ilmoitti hiljattain ottavansa Black Cow -vodkan alkoholituotteiden valikoimaansa. Tavaratalon edustajat ovat olleet innostuneita yhteistyöstä, sillä heidän mukaansa Black Cow on kiinnostusta herättävä laatutuote, joka tulee varmasti käymään kaupaksi. Jää nähtäväksi nähdäänkö maidosta valmistettua vodkaa jonain päivänä myös Suomen Alkoissa.