Darth Vader kokeili hoverboardia – voima ei ollut hänen kanssaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat nauraa surutta toisten tehdessä jonkin virheen tai esimerkiksi kaverin kompastuessa. Kompastumisen ja kaatumisen näkemisen aiheuttama reaktio on usein vieläpä sellainen, jota ei pysty kontrolloimaan vaikka kyseessä olisi täysin vieras henkilö.

Tällä kertaa muutaman sekunnin täydeltä komiikkaa meille tarjoilee Darth Vader -pukuun sommistautunut mies. Miehellä on yllään täydellinen Darth Vaderin puku, mutta siitä huolimatta hän ei ole onnistunut sisäistämään Voimaa liikkuessaan hoverboardilla.

Mies näyttää todella huvittavalta liitäessään huoneesta toiseen hoverboardin päällä niin, että Darth Vader -puvun viitta liehuu ilmassa. Lyhyen videon kruunaa vielä ytimekäs loppu, kun pelottava hahmo törmää seinään ja kaatuu kivuliaan näköisesti maahan kuvaajan nauraessa taustalla.