Japanilaisturisti matkusti 9 650 kilometriä – karvas pettymys odotti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen ammatiikuvaaja Taichi Kondo oli matkustanut Englantiin ikuistaakseen Cheshiressä sijaitsevan sillan kuviinsa. Mies matkusti yli 9.650 kilometriä nähdäkseen häntä kiehtovan ratasillan. Cheshiressä oleva Warrington Transporter Bridge on ainoa jäljellä oleva nosturisilta maailmassa.

Kondo törmäsi matkallaan kuitenkin odottamattomaan vastoinkäymiseen. Hän ei onnistunut löytämään siltaa eikä hän onnistunut saamaan apua paikallisilta. Taichi etsi nähtävyyttä useita päiviä ja sitten koitti lähdön aika. Mies palasi takaisin Japaniin ilman kuvia Warringtonin sillasta.

Asia vaivasi Taichia sillä hän tiesi sillan olevan Cheshiressä. Myöhemmin hän löysi netistä Warringtonin sillalle omistetut nettisivut. Taichi päätti palata Englantiin ystävänsä kanssa etsimään siltaa uudelleen. Warrington Guardian -lehden mukaan seuraavalla kerralla Kondoa lykästi, sillä hän löysi ystävänsä kanssa sillan.