Video kiteyttää: Näin vanhemmat voivat hyötyä Halloweenista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween on erityisesti amerikkalaisille lapsille todella mielekäs perinne, jonka ansiosta lapset saavat pukeutua hauskoihin naamiaisasuihin ja käydä kolkuttelemassa naapuritalojen oviin makeisten toivossa. Osalla lapsien vanhemmista saattaa kuitenkin olla hieman taka-ajatuksia viedessään pikkuisiaan karkkikierrokselle.

Story of This Life kiteyttää hauskalla videollaan sen, mitä Halloween vanhemmille todella merkitsee. Videolla pariskunta pohtii, että tulisiko heidän viedä pientä taaperoaan karkkikierrokselle. Päätös on nopeasti tehty kun he oivaltavat, että he voivat syödä kaikki lapsensa keräämät makeiset.

Ovensa avaavat naapurit ilahtuvat pienestä lapsesta ja antavat taaperon ottaa makeisia isolla kouralla kulhoista. Kotona vanhempia odottaa mukava hetki, kun he voivat jakaa kaksin kaikki makeiset ja antaa niistä lapselle vain muutamia makeisia, jotka sopivat taaperon syötäviksi.