Näin Venäjällä ohitetaan ruuhka – mielikuvituskaista käyttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hidas liikenne ja ruuhkat ovat asioita, jotka saavat rauhallisimmankin kuskin yleensä ärsyyntymään melko nopeasti. Mikään ei kiireessä turhauta samalla tavalla kuin liikenne, joka seisoo. Eräällä kuskilla oli tähän kuitenkin luova ratkaisu, kun hän päätti ajaa omaa reittiä autojonon ohi.

Venäjältä kumpuaa jälleen hyvä esimerkki siitä, miten kuskit näkevät oikeudekseen soveltaa liiikennesääntöjä silloin, kun ne hidastavat heidän menoaan. YouTube-videolla nähdään ruuhkainen tie, jonka kaikki kolme kaistaa ovat täynnä ja liikkuvat melko hitaasti. Eräs kuski keksii tähän kuitenkin oivan ratkaisun, joka on oikealle lisätty mielikuvituskaista.

Kuski näyttää olevan melkoisessa kiireessä, kun hän lähtee ohittamaan muita autoja pientareen puolelta. Kuski siirtyy ajamaan tietä reunustavan kaiteen toiselle puolelle lähelle metsän reunaa, ja meno onkin sen mukaista. Auto kuopii, sutii, hyppii ja pomppii, mutta ainakin se liikkuu eteenpäin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.