Alaston nainen hämmensi Lontoossa: Istui talon katolla neljä tuntia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitsevan asuinrakennuksen katolle oli ilmestynyt alaston nainen. Taiteilija Poppy Jackson oli riisunut vaatteensa esittääkseen uusimman taideperformanssinsa. Tällä kertaa nainen istuskeli kylmällä talon katolla neljä tuntia hajareisin.

Evening Standard -lehden mukaan Poppyn tempaus aiheutti ihmetystä ohikulkijoiden keskuudessa ja monet räpsivät taiteilijasta kuvia. Jackson piti muutamia taukoja neljän tunnin performanssin aikana. Siitä huolimatta ihmiset kauhistelivat sitä, kuinka nainen tarkeni katolla kolealla säällä ilman vaatteita.

Jackson on opiskellut taidetta Goldsmiths Collegessa, Lontoon yliopistossa ja Dartington College of Art -taideakatemiassa. Poppy on aiemminkin esiintynyt julkisilla paikoilla alasti taiteen nimissä. Valokuvat naisen viimeisimmästä stuntista tulevat esille hänen näyttelyynsä. Kuvia katsellessa voi todeta, että on ihme jos Poppy ei vilistunut tempauksensa johdosta.