Asiakas varasti viinapullon baaritiskiltä Tampereella – typeryys kostautui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten ravintoloiden kesto-ongelmana ovat olleet kautta aikojen asiakkaat, jotka varastavat pulloja baaritiskeiltä. Täydessä baarissa tai yökerhossa koko baaritiskiä on vaikea valvoa, joten helpoimmin saatavilla ovat yleensä lähinnä siirapit ja alkoholittomat mikserit.

Tamperelaisen yökerhon asiakas ei tainnut olla asiasta tietoinen, sillä hän varasti eilen illalla baaritiskiltä pullon. Varas mahtoi olla suoritukseensa tyytyväinen saadessaan naukkailla suoraan pullosta herkullisen makeaa juomaa. Ehkä hän kuitenkin jossain vaiheessa huomasi juoman olevan hieman liiankin makeaa. Syy siihen selviää henkilökunnan tämänpäiväisestä Facebook-päivityksestä.

– Hei sinä joka keksit näpistää kuvassa olevan pullon baaritiskiltä. Onneksi olkoon! Vedit sitten siirappia Hymiö smile Mahtoi olla hyvää.. Surukseni ilmoitan että sisältö on alkoholiton ja sen takia pullo sijaitsi paikalla mistä se on kohtuu helppo näpistää. Tahdon kuitenkin kiittää sinua sillä aiheutit baarihenkilöstölle oikein kunnon naurut.. Miten meni omasta mielestä? päivityksessä todetaan.

Hei sinä joka keksit näpistää kuvassa olevan pullon baaritiskiltä. Onneksi olkoon! Vedit sitten siirappia :) Mahtoi…

Julkaissut Santeri Saarinen 31. lokakuuta 2015

Päivitys löytyy tästä.