Muuttourakka keskeytyi – asunnon takassa pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen Walkerin perhe yllättyi löytäessään uuden kotinsa takasta pöllön. Lintu oli pudonnut asunnon savupiipusta sisään ja se oli jäänyt tulipesään jumiin. Perheen muuttourakka keskeytyi linnun pelastusoperaation ajaksi.

Perheenäiti Nicola Walker pyydysti linnun pelastuslaitoksen ohjeiden mukaan ja vapautti sen. Pinteessä olevan pöllön pelastustoimet on kuvattu videolle. Pelottava tilanne päätyi linnun onneksi hyvin.

Perheenjäsenet naureskelivat, että pöllö oli yrittänyt valloittaa tyhjän asunnon itselleen. Onneksi he huomasivat hädässä olevan linnun ajoissa ja se onnistuttiin pelastamaan. Toivottavasti pöllö osaa jatkossa vältellä savupiippuja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat