Bileseuraa vailla – uusi sovellus yhdistää juhlijat

Digi Viihdeuutiset · Annika Kela

Teknologiajätti Google on äskettäin lanseerannut uudenlaisen sovelluksen älypuhelimille. Who’s Down -sovelluksen ideana on yhdistää samalla alueella asuvat käyttäjät yhteiseen illanviettoon. Mikäli koti-ilta ei maita, voi sovelluksesta etsiä ihmisiä, ketkä haluaisivat lähteä yhdessä ulos.

The Verge -sivuston mukaan Googlen uutuussovelluksen pääasiallisena kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset ja opiskelijat. Sovelluksessa käyttäjä ilmoittaa milloin hänellä on vapaata aikaa yhteisiin aktiviteetteihin. Käyttäjä voi itse ehdottaa muille käyttäjille aktiviteetteja tai hän voi osallistua muiden tekemiin ehdotuksiin.

Sovelluksen avulla on mahdollista järjestää elokuva- tai peli-iltoja muiden kanssa tai vaikkapa etsiä itselleen juhlaseuraa. Tällä hetkellä sovellus on testikäytössä, joka tarkoittaa, että vain sovellukseen kutsutut henkilöt voivat käyttää sitä. Sovellus on saatavilla toistaiseksi vain iOS ja Android-puhelimille.