Johnny Depp järjesti vaimolleen huijauksen – poliisioperaatio kotipihalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Depp on naimisissa mallina ja näyttelijänä toimivan 23 vuotta nuoremman Amber Heardin kanssa. Heard rakastaa vanhoja autoja, ja hän ajeleekin melko arvokkaalla 1968 vuoden Ford Mustangilla. Tämän tietäen Depp päätti tehdä pienen jekun vaimolleen.

Entertainment Tonight on julkaissut videon Amber Heardille tehdystä pilasta. Heard on tietämättään joutunut Overhaulin’-ohjelman ja miehensä keksimän pilan kohteeksi. Hänelle uskotellaan, että hänen kaunis Mustanginsa on jo kolmatta kertaa varastettu. Nainen on selkeästi poissa tolaltaan, eivätkä selfie-kuvia haluavat poliisit helpota hänen oloaan.

Heard menettää täysin hermonsa juonessa mukana oleviin poliiseihin, jotka autovarkauden tutkimisen sijaan haluavat ottaa jatkuvasti yhteiskuvia hänen ja Johnny Deppin kanssa. Heard näyttää poliiseille jo keskisormeaankin merkiksi tuohtuneisuudestaan, jolloin ryhmä päättää paljastaa naiselle, että häntä on huijattu.