Kauppaketju ihastutti asiakkaita: Mainoksessa upea yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainvälisesti tunnettu Target-kauppaketju on saanut asiakkaansa huokaisemaan ihastuksesta. Myymäläketju oli nimittäin valinnut mainoslehtisensä lapsimalliksi liikuntarajoitteisen tytön. Nuori tyttö mainosti lehdessä Disneyn Elsa-hahmon prinsessamekkoa.

Lasten vanhemmat ovat ylistäneet Targetin mainoskampanjaa, sillä heidän mielestään mediassa nähdään liian harvoin erilaisia malleja. Myymäläketju on myös aiemmin panostanut erilaisuuteen, sillä yritys on käyttänyt malleina lapsia, joilla on Downin syndrooma.

Jezebel-sivuston mukaan Targetin Halloween-kuvastosta on tullut hitti, sillä vanhemmat ovat jakaneet kuvia netissä. Yksi vanhemmista kertoi, että hänen liikuntarajoitteinen tyttärensä oli onnesta soikeana, kun hän näki lehdessä tytön, joka oli kuin hän. Vaikuttaisi siltä, että kauppaketju on onnistunut mainoskampanjassaan ja tästä voisivat myös muut myymälät ottaa mallia.