Koira reagoi jännitykseen – ”nauraa” kuin lapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat pitävät välillä yllättäviä ääniä, jotka saavat niiden omistajatkin hämilleen. YouTubessa on monia esimerkkejä koirista, jotka kuulostavat aivan siltä kuin ne osaisivat puhua. Nyt eräs koira näyttää videolla hauskan puolensa alkamalla nauramaan.

Videolla nähdään koira, joka matkustaa autossa perheensä kanssa. Perheenjäsenet ovat alkaneet kuvaamaan koiraa videolle, koska sen läähätys ja vinkuminen kuulostavat aivan siltä kuin se nauraisi. Koiran ilme saattaa viestiä koiran ääntelevän pelosta, mutta lemmikin ollessa turvassa naurulta kuulostavat äänet lähinnä huvittavat muita perheenjäseniä.

Koiran hermostunut nauru toimii kuin Vesa-Matti Loirin Naurava Kulkuri -kappale, jonka nauruosuudet ja hekotukset saavat muutkin nauramaan. Toivottavasti koira pystyi kuitenkin hauskalta kuulostavasta läähätyksestä huolimatta rentoutumaan autossa ja rauhoittamaan hengityksensä.